سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان با دکتر سوند رومی دکترای جامعه شناسی از دانشگاه منچستر انگلستان، پژوهشگر مسائل اجتماعی و عضو پیوسته گروه خانواده دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشگر طرح نقشه جامع مسائل سیرجان و طرح اشتغال این شهرستان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان: در این جلسه موضوعاتی مانند استفاده از طرح پژوهشی اشتغال شهرستان سیرجان جهت اخذ رشته های جدید متناسب با اشتغال و پتانسیل شهرستان، مذاکره جهت استفاده از طرح ها و ایده های وی برای برگزاری رویداد شتاب متناسب با موضوع مرکز نوآوری، بررسی طرح راه اندازی کلینیک مشاوره در جهاددانشگاهی سیرجان، هماهنگی جهت برگزاری دوره های مختلف برای دانشجویان تربیت مربی پیش دبستانی و بازدید از مراکز روانشناسی، آموزشی و کارآفرینی بحث شد .

در پایان این جلسه به دعوت دکتر سوند رومی، سرپرست جهاددانشگاهی سیرجان در جلسه دفاع از طرح راه اندازی انجمن های دانشجویی با موضوعات مختلف کارآفرینی شرکت کرد.