این دیدار که در محل موسسه معراج اندیشه انجام شد، نسیبه مظفری سرپرست جهاددانشگاهی سیرجان گفت: یکی از رسالت های مجموعه جهاددانشگاهی ایجاد تفاهم و همکاری با مجموعه های فرهنگی آموزشی و اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان: سرپرست جهاددانشگاهی سیرجان در ادامه توضیحاتی در رابطه با برنامه ها و فعالیت های مجموعه جهاددانشگاهی ارایه و بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری هم گام بلندی را در راستای اهداف دو مجموعه برداریم.

سرپرست جهاددانشگاهی سیرجان افزود: امیدواریم بزودی با عقد تفاهم نامه شاهد انجام فعالیت های مشترک بین مجموعه جهاددانشگاهی سیرجان و موسسه معراج اندیشه گل گهر باشیم.

در ادامه سید حسام الدین شهیدی معاونت موسسه فرهنگی هنری معراج اندیشه گل گهر ضمن استقبال از برنامه های مجموعه جهاددانشگاهی و توضیحاتی راجع به فعالیت های این موسسه، در خصوص همکاری با مجموعه جهاددانشگاهی اعلام آمادگی کرد.