محفل انس با قران کریم به مناسبت سالروز شهادت امام سجاد (ع) در نمازخانه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان برگزار شد.

در ابتدا این مراسم مصطفی عباسپور معاونت مرکز ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در مراسم و قاریان دعوت شده ابراز امیدواری کرد که انشالله شاهد برگزاری مراسمات مختلف فرهنگی باشیم.

در ادامه نسیبه مظفری رئیس مرکز ضمن اشاره به مقام امام سجاد (ع) ایشان را اسوه صبر و استقامت نامیدند و گفتند ایشان شاهد شهادت بهترین عزیزانشان در واقعه عاشورا بودند. ایشان همچنان با تاکید بر اینکه یکی از اهداف مرکز جهاددانشگاهی فعالیت های فرهنگی و قرآنی است گفت امروز قرآن و اهل بیت دو بال  هستند که به فرموده پیامبر اکرم (ص) در میان امت به امانت وجود دارند.

این مراسم با قرائت قاریان مطرح استان و کشور همراه بود. و همچنین گروه تواشیح تبیان به اجرای برنامه پرداحتند.

در پایان این مراسم مداح اهلبیت در مدح و منقبت امام سجاد (ع) به مداحی و‌مرثیه خوانی پرداخت.