انتخاب واحد مهر 1401

کاردانی و کارشناسی بهمن ۱۴۰۰ ۲۴/۰۶/۱۴۰۱ ۳۱/۰۶/۱۴۰۱
کاردانی و کارشناسی تمام ورودی های ۲۵/۰۶/۱۴۰۱ ۰۱/۰۷/۱۴۰۱

نکات انتخاب واحد

• رعایت پیشنیاز و همنیاز در انتخاب واحد الزامی است.
  • اگر درس پیشنیازی در ترم قبل اخذ نموده و غیبت داشتین، مجدد باید همان درس برداشته شود و امکان همنیازی وجود ندارد.
  • براساس سال ونیمسال ورود در تاریخ های ذکر شده انتخاب واحد و حذف و اضافه باز می شود و در صورت عدم انتخاب واحد در زمان اعلام شده تحصیل در ترم را از دست میدهید.
  • دانشجویانی که معدل ترم گذشته آنها زیر ۱۲ است،مشروط محسوب می شوند و این ترم تنها ۱۴ واحد مجاز به اخذ واحد می­باشند.
  • کارورزی ۱ ترم دوم و سوم قابل اخذ است.
  • کارورزی۲ تنها توسط دانشجویانی قابل اخذ است که حداکثر ۲۴ واحددرسی (دروس عادی+کارورزی۲) داشته باشند. درصورتی که حتی ۱ واحد هم بیشتر از ۲۴ واحد داشته باشند ترم اخر محسوب نمیشود و باید دروس عادی را اخذ نمایند و کارورزی۲ را درترم بعد دریافت کنند.
  • از گروه معارف تنها یک درس قابل اخذ است.
  • دروس معارف کاردانی: ۱- اندیشه اسلامی۱ ۲- اخلاق اسلامی
  • دروس معارف کارشناسی: ۱- اندیشه اسلامی۲ ۲- تفسیرموضوعی قرآن  ۳- انقلاب اسلامی  ۴- تاریخ تحلیلی صدر اسلام

• درس دانش خانواده در مقطع کارشناسی توسط دانشجویانی اخذ شود که درس دانش خانواده و جمعیت و یا تنظیم خانواده را در مقطع کاردانی نگذرانده باشند.

نیمسال و سال ورد را براساس اعداد ابتدای شماره دانشجویی قابل محاسبه است:

نمونه: ۹۹۱۱۴۰۴۱۱۶۰۰۰۱(ورودی مهر (عدد۱) سال ۱۳۹۹)              ۴۰۰۲۱۴۰۴۱۱۸۰۰۰۱( ورودی بهمن(عدد۲) سال ۱۴۰۰)