بازدید آقای دکتر دادخواه مدیر کل راهبری و نظارت راهبردی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی از مرکز جهاددانشگاهی سیرجان
در این دیدار نسیبه مظفری رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان ضمن عرض خوش آمد به ایشان به ارائه گزارش فعالیت های انجام شده در مدت یکسال گذشته پرداختند.
در ادامه دکتر دادخواه ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده در مرکز سیرجان این مرکز را یکی از مراکز فعال دانست و گفت امیدواریم با تلاش و پشتکار همکاران مرکز و با توجه به پتانسیل های موجود در شهرستان سیرجان شاهد رشد روز افزون در این مرکز باشیم. ایشان با اشاره به اینکه امروز باتوجه به اینکه فضای مجازی یکی از راه های ارتباطی و تبلیغاتی مهم است گفت باید تمام تلاش را جهت شناساندن مرکز در بستر های فضای مجازی انجام داد. و ایشان در ادامه از مرکز کوتاه مدت جهاددانشگاهی نیز بازدید کردند.