مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار آموزشی > بازدید سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سیرجان از شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

به دعوت مدیر تحقیقات و فناوری شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر مهندس نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان از این شرکت بازدید کرد .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این بازدید دکترامیر حاجی زاده مدیر تحقیقات و فناوری شرکت گل‌گهر به ارائه پروژه ها و برنامه هایی که تاکنون در حوزه محیط زیست و پسماند در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر انجام شده؛ پرداختند.

دکترحاجی زاده ضمن اعلام آمادگی جهت حضور دانشجویان برای بازدید از این منطقه گفت: امیدواریم این بازدیدها بتواند در روند تحصیلی و علمی دانشجویان تاثیر مثبت بگذارد و نحوه استخراج سنگ آهن را از نزدیک مشاهده کنند.

در ادامه از محل بهره برداری سنگ آهن معدن شماره یک و سنگ‌شکن این معدن و همچنین مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی واحد تحقیقات و فناوری بازدید به عمل آمد .