نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان با مدیر عامل شرکت مسباره سازان جنوب دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمان، در این دیدارسرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان ضمن ارائه توضیحاتی در مورد رشته های موجود در این مرکز از جمله رشته های حوزه صنعت و معدن، خواستار عقد تفاهمنامه با این کارخانه شد.

در ادامه مهدی عرب زاده ، مدیر عامل شرکت مسباره سازان جنوب ضمن استقبال از این درخواست قول همکاری داد.

در این دیدارمدیر عامل شرکت مسباره سازان جنوب اعلام کرد بطور ویژه از ایده و طرح های پژوهشی دانشجویان حمایت می کند.

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان همچنین از سایت تولید مسباره و سایت ذوب کارخانه مسباره سازان جنوب بازدید کرد.