مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار فرهنگی > دیدار سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان با امام جمعه این شهرستان

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان با امام جمعه این شهرستان حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمان: در این دیدار سرپرست جهاددانشگاهی سیرجان ضمن ارائه گزارش و اقدامات انجام شده در مجموعه جهاددانشگاهی سیرجان با اشاره به رویکرد دانشگاه در خصوص تعامل با نهادهای حوزوی و فرهنگی شهرستان خواستار همکاری بیشتر این دو مجموعه شد.

در ادامه امام جمعه این شهرستان حاج اقا حسینی ارتباط بین حوزه و دانشگاه را موثر دانست و جهت هر چه نزدیک تر شدن این ارتباط اعلام آمادگی کرد.