تفاهمنامه همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان با شرکت اتصالات نوار نقاله منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمان، نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان ضمن اشاره به ظرفیت ها و توانمندی شهرستان سیرجان در حوزه صنعت و معدن و با توجه به حجم بالای نوار نقاله در منطقه گل گهر سیرجان خواستار انعقاد تفاهمنامه همکاری با این شرکت شد.

مهدی اسدی مدیر عامل شرکت اتصالات نوار نقاله ضمن استقبال از این موضوع گفت: برگزاری دوره های آموزشی و تربیت نیروی متخصص در حوزه اسپلایس نوار نقاله می تواند کمک شایانی به حوزه صنعت باشد.