مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار آموزشی > پیام فرماندار سیرجان به مناسبت سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی فرماندار سیرجان

بسمه تعالی

جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی و علمی برخواسته از تفکرات سره حضرت امام خمینی (ره) میباشد که با مجاهدتهای کارکنان خدوم این مجموعه عظیم و ارزشمند، توانسته است نقش به خصوصی در ارتقای شاخص‌های علمی و فرهنگی کشور ایفا کند و روز به روز با تأسی از منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (حفظ الله) بالنده‌تر و شکوفاتر شود.

اینجانب ۱۶ مرداد سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی را به کارکنان این نهاد انقلابی بویژه پرسنل کوشا و ارزشمند آن در شهرستان سیرجان تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، توفیقات روز افزون و دست یابی به قله‌های رفیع علم و فن آوری را برای آنان مسألت دارم.