جلسه ای با حضور علی کرمانی، نماینده اداره صنعت معدن و تجارت و نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان در محل مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان ، نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان ضمن ارائه گزارشی در رابطه با فعالیت های مرکز و رویداد شتاب، به بحث کارآفرینی پرداخت و کارآفرینی را همان فرایند تاسیس یک کسب و کار بر مبنای یک فکر و ایده نو معرفی کرد.

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان یادآور شد: اکنون در عرصه جهانی افراد خلاق و نوآور به عنوان کارآفرینان منشا تحولات بزرگی در عرصه تولید و خدمات شده اند و حتی شرکتهای بزرگ جهانی برای حل مشکلات خود به کارآفرینان مراجعه می کنند و این کارآفرینی است که چرخ های توسعه اقتصادی را به حرکت در می آورد.

در پایان جلسه علی کرمانی نماینده اداره صنعت و معدن اعلام آمادگی خود را جهت صدور مجوز در رابطه با ایده های عملیاتی این رویداد اعلام کرد.