تاریخ شروع فعالیت: ۱۳۸۷ مساحت عرصه: ۳۰۰۰متر مربع / ملکی
تعداد عنوان رشته های اجرا شده از بدو تاسیس تاکنون: کاردانی:۳۵ کارشناسی: ۱۱
عناوین دوره های آموزشی کاردانی

عناوین دوره های آموزشی کارشناسی ناپیوسته

آدرس: سیرجان- بلوار نماز- جنب پلیس راه- مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان
شماره تماس: ۰۳۴۴۲۲۶۲۲۴۷
سایت مرکز: https://sirjan.iastjd.ac.ir
راههای ارتباطی در سایر اپلیکیشن ها eku_jds@

<< مهارتت را کاربردی کن >>
تاریخچه دانشگاه
مرکز آموزش علمی –کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان تحت نظارت وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، دانشگاه جامع علمی کاربردی و موسسه جهاددانشگاهی با هدف ارتقاء سطح مهارت بخش های مختلف، اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای دانشجویان و فارغ التحصیلان فاقد تجربه اجرایی در مهرماه سال ۱۳۸۷تاسیس گردید .
دانشگاه با بکارگیری و سازمان دهی امکانات و منابع مادی و انسانی دستگاه های اجرایی موجباتی را فراهم میکند تا آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور ممکن شود به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آن ها محول می شود ، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند . اقدام به برگزاری دوره های علمی کاربردی بلند مدت در مقاطع ( کاردانی و کارشناسی ) و دوره های کوتاه مدت (تک درس و تک پودمان ) نموده است .
مدیریت دانش محور و ارائه آموزش های کاربردی و مهارتی متناسب با هزاره سوم و همچنین کارآفرینی و اشتغال ، بخشی از فعالیت های گسترده مرکز به منظور نیل به اهداف چشم انداز ۲۰ ساله کشور عزیزمان می باشد .
مرکز آموزش علمی -کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان به منظور تحقق سند چشم انداز ، ماموریت خود را توسعه اشتغال و کارآفرینی از طریق آموزش های مهارت محور و کاربردی می داند و در حوز های آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی ، اشتغال و کارآفرینی در سطح استان کرمان برجسته و دارای مقام های استانی ، کشوری و بین المللی می باشد .

اهداف کلان
۱- ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه(صنعتی و دانشگاهی) جهت گسترش اعتلای دانش و پژوهش های علمی-کاربردی کشور .
۲- ارتقای شاخص های کمی و کیفی آموزش های کاربردی در جامعه .
۳ – فراهم سازی زیربنای مناسب به منظور به کارگیری توان دانش آموختگان دوره های نظری در حل مسائل کاربردی .
۴ – زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال فناوری های نوین .
۵ -آموزش و تربیت دانشجوی مهارت محور متناسب با نیاز بازار اشتغال .
۶ – توانمندسازی و مهارت آموزی به دانشجویان جهت راه اندازی کسب و کار .
۷ – ارتقای کیفیت آموزش .
۸ – توسعه رشته های فرهنگ و هنر ، صنعت ، خدمات اجتماعی .
۹ – کمک به گسترش آموزش عالی در استان البرز .

فضا و امکانات
مرکزآموزش علمی – کاربـردی جهاد دانشگاهی سیرجان دارای امکانات مناسب جهت آموزش نیروهای متخصص در دانشگاه می باشد :
لابراتوار‌های مجهز به سیستم‌های حرفه‌ای برای اجرای برنامه‌های فناوری اطلاعات
کلاس‌های آموزشی استاندارد و مجهز به سیستم های کمک آموزشی مناسب
کتابخانه

مرکز نوآوری

و دو استارت آپ با محوریت: “مدیریت پسماندهای شهری” و “مدیریت پسماندهای صنعتی و معدنی” در شهریور ۱۴۰۰ برگزار نمود.

دفتر مشاوره
تیم تخصصی مرکز مشـاوره  دانشگاه شامل مشاوره ازدواج و مشـاوره تحصیلی است.

گزیده ای از افتخارات مرکز
کسب مقام اول مدرس  نمونه استانی در میان دانشگاه های علمی کاربردی
برپایی نمایشگاه متعدد و تخصصی اشتغال زایی و کارآفرینی
عضویت در اکثر شورا های پژوهشی ،آموزشی و کمسیون های دانشگاه علمی -کاربردی استان کرمان