مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار آموزشی > اعلام زمان ثبت درخواست میهمان دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای دوره تابستان
مهلت ثبت درخواست میهمان دروس دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای دوره تابستان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام درخواست میهمان دروس دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از ۲۴ تیرماه آغاز و تا ۲۹ تیرماه سالجاری ادامه دارد.
دانشجویان متقاضی می بایست در بخش ثبت درخواست میهمان در سامانه جامع آموزشی هم‌آوا به آدرس www.edu.uast.ac.ir  نسبت به ثبت و پیگیری درخواست خود اقدام کنند.
گفتنی است انتخاب واحد میهمان توسط دانشجو و مرکز آموزشی مقصد نیز از ۲۴ تا ۳۱ تیرماه سالجاری در سامانه هم آوا امکان پذیر است.
لازم به ذکر است امکان تمدید مهلت خارج از تقویم اعلامی امکان پذیر نبوده و هرگونه درخواست خارج از مهلت مقرر ، قابل بررسی نمی باشد.