مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان > اخبار فرهنگی > دیدار رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان از خانواده شهدا مدافع سلامت

دیدار رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان با خانواده شهید رضا آران از شهدای مدافع سلامت شهرستان سیرجان
در این دیدار نسیبه مظفری گفت طبیعتا عرصه شهادت پیش مقدمه ای لازم دارد که انسان بتواند به جایی برسد که مورد عنایت پروردگار قرار گیرد و انسانهایی که در این جایگاه قرار میگیرند قطعا شایستگی این را دارند که به عنوان الگو در جامعه مطرح شوند.شهدای سلامت کسانی هستند که خط مقدم مقابله با ویروس منحوس کرونا قرار گرفتند و با وجود تمامی سختی ها در روزهای کرونایی هیچگاه میدان را خالی نکردند و افتخاری بزرگ را برای جامعه بهداشت و درمان کشور رقم زدند ایشان با بیان اینکه  ایثار و از خود گذشتگی مدافعان سلامت برای همیشه در تاریخ کشور ثبت خواهد شد گفت: آنان کاری بزرگ و باعظمت را انجام دادند و مردم نیز قدر دان آنان خواهند بود.
لازم به ذکر است همسر شهید آران از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیرجان می باشد.