نسیبه مظفری سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان با مسعود اسدی رییس بانک رسالت این شهرستان دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این دیدارسرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان ضمن تشکر از حضور اسدی درخصوص برگزاری رویداد شتاب و فعالیت های آتی مرکز مطالبی ارائه کردند .

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی سیرجان در خصوص حمایت مالی بانک رسالت از رویداد شتاب با محوریت پسماند نیز صحبت کردند.

در ادامه مسعود اسدی رییس بانک رسالت سیرجان در خصوص فعالیت های جدید بانک در حوزه های اجتماعی ، فرهنگی و کارآفرینی توضیحاتی ارائه دادند.