مقررات جلسات امتحانی ویژه دانشجویان :

۱- دانشجویان ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحان در مرکز آموزش حضور داشته باشند.

۲- قبل از استقرار بر روی صندلی‎ها، شماره صندلی را با شماره اعلام شده تطبیق دهند (هرگونه جابجایی در شماره صندلی تخلف محسوب می‎شود.)

۳- پس از شروع امتحان، دانشجویی که با تأخیر وارد جلسه امتحانی می‎گردد، در صورتی می‎تواند در جلسه امتحان شرکت نمایید که هیچ یک از دانشجویانی که در امتحان مربوطه شرکت نموده‌اند، جلسه امتحانی را ترک ننموده باشند.

۴- دانشجویان کارت معتبر شناسایی و کارت شرکت در جلسه امتحان را در هر جلسه امتحان همراه داشته باشند.

۵- دانشجویان موظف هستند در طول برگزاری امتحان، آرامش و سکوت جلسات امتحانی را حفظ نمایند.

۶- با موضوع تخلف در امتحانات بر اساس نظر کمیته انضباطی برخورد خواهد شد. برخی از مسایل تخلف به شرح زیر است:
۶-۱) استفاده از هرگونه نوشته، یادداشت، جزوه، کتاب و استفاده از تلفن همراه.
۶-۲) رد و بدل کردن هرگونه نوشته با سایر دانشجویان و هرگونه وسیله بدون هماهنگی با مراقبین.
۶-۳) نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجویان دیگر و یا نشان دادن ورقه امتحانی به دانشجویان دیگر.
۶-۴) نوشتن هرگونه اطلاعات بر روی بدن، لباس، صندلی و یا وسایل دیگر.
۶-۵) برهم زدن نظم جلسه امتحان، عدم نشستن در محل تعیین شده و هرگونه مشاجره با مراقبین و خروج و بازگشت غیر مجاز به جلسه امتحان.
۶-۶) چنانچه فرد دیگری به¬جای دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد، تخلف محسوب شده و به کمیته انضباطی معرفی خواهند شد.
۶-۷)برگه‎های امتحانی منگنه شده را تفکیک و جداسازی ننمایند.

۷- جلسات امتحانی را قبل از انجام حضور و غیاب توسط عوامل اجرایی امتحانات، ترک ننمایند.

۸- مستندات و مدارک امتحانی را از جلسه امتحان خارج ننمایند

۹- دانشجو، مشخصات خود را با صندلی و برگه¬های امتحانی چک و در صورت عدم درج در برگه‌های سوالات و پاسخنامه در آن¬ها قید نماید.

۱۰- عدم ارتکاب تقلب به هر نحو که موجب انتفاع دانشجو گردد.

۱۱- عدم همراه آوردن وسایل: کتاب، جزوه، برگه به استثناء مواردی که توسط مدرس یا بخش آزمون محل آموزش قبلا بصورت کتبی اعلام گردیده باشد.

۱۲ ـ عدم همراه داشتن پیجر و موبایل و تجهیزات آنها بصورت روشن. (توصیه می‎شود از همراه داشتن آن در جلسه امتحان خودداری گردد و یا تحویل مسئول برگزاری آزمون گردد.

۱۳- عدم همراه داشتن تجهیزات ارسال، ضبط و پخش صدا

۱۴- عدم همراه داشتن ماشین حساب به استثناء مواردی که توسط مدرس یا بخش آزمون محل آموزش قبلاً بصورت کتبی اعلام گردیده باشد.

۱۵- عدم مبادله هر شیء یا وسیله بین دانشجویان.

۱۶- عدم تمرکز نگاه به سایر دانشجویان در حال امتحان و برگه آنها.

۱۷- عدم صحبت با دیگر دانشجویان و مراقبین در حین برگزاری آزمون (مدرس یا نماینده ایشان از این مورد مستثنی می‎باشد.

۱۸- عدم ارتکاب هر عملی که موجب بهم خوردن نظم و آرامش جلسه آزمون باشد، مانند تجمع بعد از خروج از جلسه در اطراف محل برگزاری